dimarts, 10 de març de 2015

HEY BROTHER / SUMMER / NIGHTS / WHAY A WONDERFUL WORLD

El passat dia 16 de febrer na Judit de sisè A va escollir la cançó "Hey Brother" d'Avicii que ens parla d'estar el costat del nostre germà, però com va explicar na Judit no es necessari que sigui literalment el nostre germa sino que pot ser un amic.

La següent setmana, dia 23 de febrer, va ser el torn d'escoltar les cançons escollides per en Borja i en Marc. En Borja va portar un cançó anomenada "Summer" que ens parla d'un amor d'estiu.

Desprès vam escoltar la cançó "Nights" d'Avicii. En Marc ens va explicar que havia escollit aquest tema perquè parla que s'ha de viure el moment i que aquest moment el recordarem sempre, Altres alumnes varen explicar que ells també entenien la cançó com que s''ha de viure cada instant de la vida però tenin en compte el que ens pot passar o el nostre futur.

El dia 26 de febrer en Nico de sisè B va portar un cançó de Louis Armstrong "What a wonderful world" que ens recorden les petites meravelles d'aquest món.  En Nico ens va explicar que el seu concu que es músic li va recomenar aquesta cançó per portar a la classe.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada