dimecres, 20 de maig de 2015

Presentació, coses pendents i nous projectes!


Hola!

Som na Maria, la nova mestra de Religió! Perdonau el 
retràs...però han sigut moltes coses i molt juntes! 


Si pitjau damunt es meu nom al final de tot, podeu veure sa meva cara, i així al manco, és una presentació "en regla".

Anem per feina, idó!


XOROI

En Xoroi va estar amb n'Aroa i van fer un munt de coses junts... En Xoroi estava molt content a classe i ella ens va explicar tot el que havien fet...ens vàrem quedar bocabadats! CANÇONS

Els alumnes de 6è han fet moooooltes cançons, que aniré penjat poc a poc durant aquest dies..

Entre d'altres hem escoltat a na Kate Perry, Fireworks. 
PENTECOSTA

Aquest dies, hem estat treballant la Pentecosta, ja que aquest diumenge és la celebració d'aquest dia tan important. Hem de recordar que és la festa de la vinguda de l'Esperit Sant sobre els Apòstols, en els moments més dificils. 
Alguns alumnes han fet una flama i escollit un dels 7 dons que va donar l'Esperit Sant (Saviesa, fortalesa, humiltat, ciència, entendiment...) als apòstols per intentar sentir-lo durant aquest dies que resten fins sa festa de sa Pentecosta.

SAGRAMENTS i PROJECTE ESGLÉSIA

Aquesta setmana hem començat a treballar els sagraments i l'Església amb petits grups. D'aquesta manera, els alumnes estàn més motivats, i fan aprenentatge cooperatiu. Una vegada feta la cartulina, el grup haurà de fer una explicació davant la resta dels companys per a compartir informació.


ARBRE DE LES BONES ACCIONS

A classe tenim un nou projecte amb tots els cursos. Es tracta de l'arbre de les bones accions. Com podeu veure a sa foto, aques arbre està despullat, i ha de florèixer amb les bones accions dels alumnes. Cada 3 fulles amb una bona acció,  que ha d'estar signada per es Papa o sa Mama, l'alumne rebrà una flor, i després de pintar-les, les penjarem. Finalment, dir que estic molt contenta amb els vostres fills i filles i que és un plaer ser la seva mestra :)


Una abraçada,

María

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada